Elérhető
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás október 09, szerda.
A gluténmentes rizsdara helyettesítheti gluténérzékenyek számára is a búzadarát. Fogyaszthatjuk tejbegrízként vagy készíthetünk belőle krémeket süteményekbe pl. mézes krémesbe. A hagyományos búzadara helyett főleg két alapanyag közül választhatnak a lisztérzékenyek: rizsdara vagy kukoricadara. A kukoricadara jobban elterjedt, az ára is kedvező, azonban sok gluténérzékeny beteg nem fogyasztja szívesen jellegzetes kukoricaíze miatt.
Számukra lehet jó választás a rizsdara, mely gluténmentes alapanyag, és kiválóan helyettesíti a hagyományos búzadarát. A rizsdara készítése során a rizsszemeket apró szemcsékké őrlik, így az értékes összetevők nem vesznek el, az íze is a megszokottal teljesen megegyező.
Jól használható tejbegríz, grízes tészta, túrógombóc, esetleg sütemények készítéséhez.
Összetevők:
rizs
Átlagos tápérték 100 g termékben: