Elérhető
Amennyiben hétfő 18:00 óráig rendelsz,
a várható kiszállítás október 09, szerda.
Bake-Free Puha sportkenyér csökkentett szénhidráttartalommal 500g
Lisztkeverék szénhidrátcsökkentett *, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, akár élesztőmentes, kukoricaliszt-mentes, kukoricakeményítő-mentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, növényi alapú, élelmi rostban gazdag, fehérjében gazdag, akár hozzáadott cukor-mentes, hozzáadott zsiradék-mentes élesztő vagy sütőpor hozzáadásával készült kenyerek készítéséhez.
Összetevők: gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, quinoaliszt), borsófehérje, rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt), sárgabatáta-liszt
A lisztkeverék élesztő, vagy sütőpor hozzáadása nélkül nem működik. Ha nem szeretnél sem élesztővel, sem sütőporral dolgozni, vagy ezek nem illeszthetők be a diétádba, válaszd a többi Bake-Free lisztkeveréket, melyek önkelesztőek (élesztő és sütőpor mentesek). Kivételt képez ez alól a Bake-Free szénhidrátcsökkentett aranykenyér lisztkeverék és a kelt tészta lisztkeverék mert ezek az elkészítéséhez is szükséges élesztő, vagy sütőpor hozzáadása.
Elkészítési javaslat:
ÉLESZTŐVEL KÉSZÜLT FORMAKENYÉR RECEPT:
HOZZÁVALÓK:
-250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal
-1 g kókuszvirág cukor
-5 g Himalája só
-360 g langyos víz (maximum 40 fokos)
-fél csomag porélesztő (3,5 g)
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Meleg helyen lefedve kelesszük 60 percig. Kanalazzuk egy szilikonos kenyérformába (8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Vágjuk be a felületét 3-4 helyen, spicceljük le picit vízzel és előmelegített 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint.
SÜTŐPORRAL KÉSZÜLT FORMAKENYÉR RECEPT:
HOZZÁVALÓK:
-250 g Bake-Free puha sportkenyér lisztkeverék csökkentett szénhidráttartalommal
-5 g Himalája só
-360 g langyos víz (minimum 40 fokos)
-fél csomag sütőpor (6 g)
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük össze a hozzávalókat és alaposan dolgozzuk össze robotgéppel. Kanalazzuk egy szilikonos kenyérformába (8x22 cm) és egyengessük el benne a tésztát. Pihentessük 10 percig, majd spicceljük le picit vízzel és előmelegített, 190 fokos sütőben süssük készre 70 perc alatt, alsó-felső sütéssel. Rácson hagyjuk teljesen kihűlni, majd szeleteljük ízlés szerint.