Elfogyott
Egy finom, első rangú étkezéshez, számtalan kedvező tulajdonsággal rendelkezik, próbálja ki a PASTA NATURA gluténmentes bambuszliszt tésztát. A bambusz antibakteriális, antioxidáns és remineralizáló tulajdonságokkal rendelkezik. Miért nem teszi ezeket az előnyöket egy jó tészta ételbe? A lassú szárításnak alacsony hőmérsékleten köszönhetően kiváló minőségű tészta készül, amely szilárd marad a főzés után. A tésztát, "al dente" –n fogyassza. . Az előállítása egyszerű és hagyományos: alakját bronzformán keresztül alakítják ki és lassan szárítják alacsony hőmérsékleten, ez kiváló minőségű tésztát biztosít, így az érdes felületen jobban megtapadnak a szószok. Összetevőinkben nem használunk állati eredetű termékeket: bambuszliszt tésztáinkkal finom vegán ételeket készíthet.
Összetevők: kukoricaliszt, riszliszt, 8% bambuszrost